★//Maaf Segmen Di Batalkan
posted at: Monday, 16 September 2013 | 04:14 | 0 Love! | Give me some love?


  • Assalammualaikum, Annyeonghaseyo ~!


Hai-hai! ^^ Ngee ~! Dah lama tak update kan? Seriously sedih. Why? Because my First Segmen untuk blog ni di batalkan. Sebab takda sambutan . [ RM5 Top up *terbang* ] Hurmm.. Actually, sedang mengumpul bajet untuk buat giveaway . Macam hadiah , Teddy bear. tabung camera .. kawaii note book.. Edit blog .. Or something else .. To all calon PMR, good luck  untuk Pmr nanti :-) Tadi baru habis study group with senior form 3 . Ada sorang senior tu nyanyok. Nasib baik dia tak datang . Fuhh.. Kalau tak, mungkin my dad marah =.='' Math now dah makin okay . Alhamdullilah ^.^ ermm.. Esok dah sekolah. Aduhai.. Apasal lah masa ni berlalu cepat sangat -_-'' Malasnya nak pi sekolah! Nasib baik esok tak byk subjek sangat -..- *Syukur!*  Hurmm..   Okaylah. Wanna out now. Assalammualaikum. 

XoXo N!$H@


★//Segmen Hi There !
posted at: Friday, 13 September 2013 | 23:33 | 1 Love! | Give me some love?


Di BATALKAN 


Url Banner
http://3.bp.blogspot.com/-j5Pa5B2weLA/Uil0C9YxJQI/AAAAAAAAABs/KbIQRTuDVXI/s1600/SHT.png

Link Entry

Hello! Okay, Hari ni adalah hari kedua blog ini wujud. So, Nisha nak buat satu Segmen yang diberi nama Segmen Hi There !  Eh? Apasal Hi There pulak? Takda nama lain ka? Haa, maksud di sebalik nama segmen ni ialah, Blog ni nak ucapkan hi kat korang . lol . Yelaa, blog ni baru di wujudkan . So, mestilah nak kena berkenal - kenalan kan? :-)  Hehehe.. So .. apa tunggu lagi, Jom kita mulakan Segmen ni!

Peraturan Segmen :-

  1. Follow Exotic's Diary blog :) 
  2. Buat entry yang bertajuk Segmen Hi There ! by MrsXoXo
  3. letak banner dalam entry dan backlinkkan ke entry ni
  4. Tag 1 blogger *tak wajib *
  5. Cerita sikit pasal diri korang. Nama, Umur, Tinggal di mana .. dan lain-lain :)
  6. Publish link entry korang di entry ni. Siap! ^.^
Hadiah Segmen :-

  1.  Satu Simple Header and Top Up RM 5 (Maxis)
  2.  Satu Simple header and Review blog
  3.  Review blog
Tarikh Segmen Berjalan :-

  • 5 September - *UPDATE* 30 September 

Maklumat Tambahan :-

  •  Pemenang dipilih berdasarkan Entry yang menarik ^.^
  • Sila publish link entry di kotak komen entry ini. Tempat lain tidak akan diterima
p/:s Sambil join, sambil blogwalking, sambil mengeratkan silaturrahim ;)

Tertarik? jomlah join! ^_^

XoXo N!$H@


My LovE BlossoM


Hello Sweetie! you came to my blog!
The place where I keep my memories
I hope you enjoy the journey through my adventures and do not leave without comment!
Follow + Dashboard
: See you soon...~!

>>Followers.★


The Past...

Fly to love!

Please be friendly
and Respect me



Thanks To!//☆

Skin by; Kiimy Ys
Icons by SC
Pictures: WeIt & Tumblr
Sozai: 7thdisorder
Editor: You! ~


Please don't remove the credits
I would appreciate